Indicatoare rutiere

Indicatoare rutiere si accesorii pentru siguranta circulatiei la standarde Europene.
Indicatoarele sunt confectionate din aluminiu sau tabla de otel, ambutisate si vopsite in camp electrostatic,
inclusiv cele pentru lucrari, cu folie reflectorizanta.
Toate produsele comercializate sunt in conformitate cu normele U.E. , avand certificate de omologare si calitate.

Indicatoare de avertizare

sig-eurotrafic-indicatoare-de-avertizare

Acestea au forma unui triunghi echilateral cu unul din varfuri dispus in partea de sus, cu contur de culoare rosie, fond alb, simbol negru (care reprezinta de regula natura pericolului). Dupa denumire este lesne de inteles ca acestea avertizeaza conducatorul auto ca se apropie de un loc periculos.

mai multe detalii →

Indicatoare de obligare

sig-eurotrafic-indicatoare-de-obligare

Acestea au forma rotunda pe fond albastru cu simboluri de culoare alba, obligând conducatorii de vehicule sa se deplaseze numai pe anumite directii, sa circule pe anumite drumuri.

mai multe detalii →

Indicatoare de prioritate

sig-eurotrafic-indicatoare-de-prioritate

Indicatoarele de prioritate, dupa denumire ne dam seama ca acestea reglementeaza ordinea de patrundere într-o intersectie atunci când traiectoriile de deplasare a cel putin doua vehicule se intersecteaza (se întâlnesc) sau ordinea de trecere pe sectoarele de drum îngustat, ce nu permit trecerea simultana a doua vehicule venind din sensuri opuse.

mai multe detalii →

Indicatoare de orientare

sig-eurotrafic-indicatoare-de-orientare

Aceste indicatoare au forma dreptunghiulara sau patrata pe fond albastru sau verde scrise cu caractere de culoare alba orientând conducatorii de vehicule prin presemnalizarea directiilor de urmat, trasee de ocolire, destinatii sau puncte de interes.

mai multe detalii →

Indicatoare de semnalizare

sig-eurotrafic-indicatoare-de-semnalizare

Informeaza conducatorii de vehicule asupra modalitatii de executare a unor manevre, precum si despre existenta unor puncte de interes.

mai multe detalii →

Indicatoare de interzicere

sig-eurotrafic-indicatoare-de-interzicere

Acestea au forma rotunda, contur de culoare rosie, fond alb, simbol negru (cu exceptia unora dintre ele ”Accesul interzis”, cele ce interzic oprirea si stationarea, cele care anunta terminarea restrictiilor, etc.). Semnificatia acestor indicatoare începe (se aplica) din dreptul acestora si se termina în intersectia cea mai apropiata în lipsa unei semnalizari care sa precizeze lungimea sectorului pe care se aplica reglementarea ori a unor indicatoare care sa anunte sfârsitul interdictiei sau al restrictiei.

mai multe detalii →

Indicatoare rutiere temporare

sig-eurotrafic-indicatoare-rutiere-temporare

Aceste indicatoare le regasim sub forma triungiulara, contur de culoare rosie, fond galben. Semnificatia lor este de a presemnaliza modificari temporare ale circulatiei rutiere.

mai multe detalii →