0727827900   0216393122

office@sigeurotrafic.ro

Despre noi

Sig Eurotrafic realizeaza si comercializeaza orice tip de indicator rutier sau accesoriu.
Printre acestea se regasesc: indicatoare rutiere reflectorizante, stalpi pentru indicatoare rutiere, echipamente de semnalizare temporara.


Indicatoare rutiere si accesorii pentru siguranta circulatiei la standarde Europene.

Indicatoarele rutiere sunt confectionate conform SR 1848-1,2,3/2011 .

Indicatoarele sunt confectionate din tabla de otel, ambutisate si vopsite in camp electrostatic,
inclusiv cele pentru lucrari, cu folie reflectorizanta.
Toate produsele comercializate sunt in conformitate cu normele U.E. , avand certificate de omologare si calitate.
Printre acestea regasim: indicatoare de avertizare, indicatoare de obligare, indicatoare de prioritate, indicatoare de orientare, indicatoare de informare, indicatoare de interzicere, indicatoare temporare.


 Indicatoare de interzicere


 Indicatoare de semnalizare


 Indicatoare de orientare


Indicatoare de prioritate


Indicatoare de obligare


Indicatoare de avertizare


Indicatoare rutiere si accesorii pentru siguranta circulatiei la standarde Europene.
Indicatoarele sunt confectionate din  tabla de otel, ambutisate si vopsite in camp electrostatic,
inclusiv cele pentru lucrari, cu folie reflectorizanta.
Toate produsele comercializate sunt in conformitate cu normele U.E. , avand certificate de omologare si calitate. 
 
MENIU
CONTACT

Sig Eurotrafic

Sig Eurotrafic

Suntem o companie ce activeaza in domeniul semnalizari rutiere din 2007 sub numele de Sig Eurotrafic srl , cu un portofoliu impresionant de clienti si lucrari executate in 14 ani de experienta. Domeniu de activitate al societatii este reprezentat de producerea si distributia de indicatoare rutiere si elemente de semnalizare stradala. [00:38, 30.10.2021] Alexandra Vodafon: Produsele comercializate de societatea noastra vin in intampinarea cerintelor pietei romanesti . Portofoliul clientilor nostri cuprinde companii din diverse domenii de activitate, dar mai ales societati renumite in constructia de strazi si autostrazi, din Bucuresti cat si din tara. Marcile de renume national si international, diversitatea si calitatea produselor comercializate si nu in ultimul rand nivelul preturilor sunt atuuri care ne definesc si coordoneaza activitatea. Indicatoarele rutiere sunt confectionate din tabla de otel zincata, vopsite electrostatic si acoperite cu folie reflectorizanta. Cumpara online indicatoare rutiere de avertizare, prioritate, interzicere sau restrictie, obligare. Producem si vindem din stoc sau la comanda toata gama de indicatoare rutiere necesara semnalizarii de drumuri si organizarii de santier.Pe langa gama de indicatoare la noi puteti gasi si alte elemente de trafic. Semne de circulatie,oglinda rutiera,plasa delimitare santier,con reflectorizant,semnalizare rutiera,gard delimitare lucrari,bariera directionala,baliza semnalizare,bariera directionala. Oglinzi rutiere parabolice-Oglinda stradala-indicatoare rutiere: sunt confectionate din material plastic,dintr-o carcasa din polipropilena rezistenta la razele UV, cu partea frontala reflectiva dintr-un material acrylic