0727827900   0216393122

office@sigeurotrafic.ro

Termeni si conditii

CONDIŢII DE UTILIZARE

Utilizarea site-ului https://www.sigeurotrafic.ro/ implică acceptarea tuturor termenilor şi condiţiilor enunţate mai jos.

Site-ul  https://www.sigeurotrafic.ro/ este proprietatea S.C. SIG EUROTRAFIC S.R.L.

S.C. SIG EUROTRAFIC S.R.L iși promoveaza produsele oferind detalii despre produsele, expuse pe https://www.sigeurotrafic.ro/ către clientul persoană fizică sau juridică.

 Ne asumăm dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum şi orice modificare a site-ului, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor în acest sens. SIG EUROTRAFIC  nu va putea fi trasă la răspundere pentru erorile apărute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificări, setări etc.

Confidentialitate si Declinarea responsabilitatii

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de societate noastra, numai in scopul declarat al acestui site.
Societatea noastra nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul https://www.sigeurotrafic.ro/, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Produsele si serviciile sunt oferite exact in forma in care vin de la producator.
Societatea noastra si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Atentie: fotografiiile au caracter informativ-orientativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatori; pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Va stam oricand la dispozitie pentru clarificari.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Toate produsele aflate pe site sunt disponibile spre achiziţionare, dacă acestea se află pe stoc iar daca acestea nu sunt pe stoc pe baza de comandă prin  plasarea unei solicitari  dumeavoastră ne înaintaţi cererea de achiziţionare a produselor noastre iar noi revenim telefonic sau pe mail cu o oferta concreta prin care vi se comunicăm pretul final.  Prin intermediul website-ului  online www.sigeurotrafic.ro  produsele nu pot fi achizitionate direct , dar se poate solicita o oferta personalizată.

PREZENTAREA PRODUSELOR

Caracteristicile produselor, în special culoarea acestora, aşa cum o vedeţi pe site, depinde de proprietăţile monitorului dumneavoastră, astfel există posibilitatea că nuanţă produsului să difere în realitate.

DREPTURI DE AUTOR

Conţinutul site-ului www.sigeurotrafic.ro  este proprietatea S.C. SIG EUROTRAFIC S.R.L. şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris al sigeurotrafic.ro  a oricăror elemente aflate pe site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

LITIGII ŞI LEGEA APLICABILĂ

Prin utilizarea site-ului sigeurotrafic.ro  utilizatorul îşi da acordul asupra faptului că legile române guvernează Condiţiile şi Termenii de utilizare expuşi mai sus. Orice dispută ar putea apărea între societatea noastră şi utilizator va fi rezolvată pe cale amiabilă. În cazul în care rezolvarea pe cale amiabilă a conflictului nu este posibilă, acesta va fi soluţionat de instanţa competenţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITĂŢII

S.C. SIG EUROTRAFIC S.R.L.  nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ului www.sigeurotrafic.ro  . Imaginile produselor aflate pe site sunt cu titlu de prezentare, produsul putând avea o nuanţă diferită.

DISPOZIŢII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte.

 

 

 
 
MENIU
CONTACT

Sig Eurotrafic

Sig Eurotrafic

Suntem o companie ce activeaza in domeniul semnalizari rutiere din 2007 sub numele de Sig Eurotrafic srl , cu un portofoliu impresionant de clienti si lucrari executate in 14 ani de experienta. Domeniu de activitate al societatii este reprezentat de producerea si distributia de indicatoare rutiere si elemente de semnalizare stradala. [00:38, 30.10.2021] Alexandra Vodafon: Produsele comercializate de societatea noastra vin in intampinarea cerintelor pietei romanesti . Portofoliul clientilor nostri cuprinde companii din diverse domenii de activitate, dar mai ales societati renumite in constructia de strazi si autostrazi, din Bucuresti cat si din tara. Marcile de renume national si international, diversitatea si calitatea produselor comercializate si nu in ultimul rand nivelul preturilor sunt atuuri care ne definesc si coordoneaza activitatea. Indicatoarele rutiere sunt confectionate din tabla de otel zincata, vopsite electrostatic si acoperite cu folie reflectorizanta. Cumpara online indicatoare rutiere de avertizare, prioritate, interzicere sau restrictie, obligare. Producem si vindem din stoc sau la comanda toata gama de indicatoare rutiere necesara semnalizarii de drumuri si organizarii de santier.Pe langa gama de indicatoare la noi puteti gasi si alte elemente de trafic. Semne de circulatie,oglinda rutiera,plasa delimitare santier,con reflectorizant,semnalizare rutiera,gard delimitare lucrari,bariera directionala,baliza semnalizare,bariera directionala. Oglinzi rutiere parabolice-Oglinda stradala-indicatoare rutiere: sunt confectionate din material plastic,dintr-o carcasa din polipropilena rezistenta la razele UV, cu partea frontala reflectiva dintr-un material acrylic